A la Federació Comarcal del Baix Llobregat a nascut un nou sindicat

CGT SanitatEn la Federació Comarcal del Llobregat ha nascut un nou sindicat, el Sindicat de Sanitat del Baix Llobregat. Un sindicat amb bastants afiliats que no deixant la lluita de la comarca vol ser un referent en la defensa de la classe treballadora en hospitals, ambulatoris i ambulàncies després de sofrir durant anys la manipulació dels sindicats majoritaris i de sofrir unes retallades antisocials.

Des de l’equip de treball de la comarca els desitgem molts ànims en aquest dur camí que estan començant, segurs que tindran una trajectòria irreprotxable i que combatran amb la mateixa tenacitat contra voltors empresaris, governants corruptes i pseudo sindicalistes acomodats, manipuladors i aprofitats siguin del signe que siguin.

Han estat molts mesos, massa… esperant a regularitzar aquest sindicat a pesar que ha tingut un naixement totalment orgànic, mesos que han aguantat totalment estoics lluitant contra la desídia i les ganes de llençar la tovallola. Però tot té el seu recompensa i ja estan aquí i amb més ganes que mai.

Si voleu posar-vos en contacte amb ells, podeu trucar al telèfon de la comarca 933779163, al del Secretari General David Teruel: 660456028 o a l’e-mail fent click a aquest ENLLAÇ

Translate »